Workshops

Annette Mandos Danseducatie verzorgt verschillende workshops.

Contact improvisatie
Tijdens een 2 uur durende workshop krijgt u een gemakkelijk dansroutine aangeleerd. Met deze dansroutine gaan we knippen en plakken en samen knutselen met de danspassen doormiddel van het leggen van contact, zowel contact in de ruimte als in fysiek contact.
Een spel van actie reactie en communicatie.

Leuk voor familiefeestjes, teambuilding, vriendinnendag, etc.

Kinderfeestje
Een prinsessen-dansfeestje, of misschien wel een jungledans-feestje. Met ieder thema kan Annette Mandos Danseducatie een kinderfeestje in elkaar steken voor een gezellige middag met een actieve bezigheid voor de kids. Dit kan aan huis of in een daarvoor gehuurde dansruimte. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden voor kinderen vanaf 4 jaar.

Vrijgezellenfeestjes
Een sexy dans aanleren voor het huwelijksfeest of misschien wel een workshop Gabberen, je weet wel van vroeger, het kan allemaal. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Huwelijksdans
Samen de avond openen met een prachtige, grappige of sensuele openingsdans. Wij maken graag een persoonlijk dansverhaal voor jullie mooiste dag uit jullie leven.

Privé les
Bij Annette Mandos Danseducatie is het ook mogelijk om een privé les te boeken. Wil jij beter worden in bijvoorbeeld Klassiek Ballet, of wil je jezelf zelfverzekerder voelen op de dansvloer tijdens werkborrels of andere feestelijke bijeenkomsten, vraag dan snel informatie aan.